İSTANBUL / PENDİK - Pendik Anadolu Lisesi

Pendik Anadolu Lisesi

Batı Mah. Hatboyu Cd. Çamlık Mevkii No 16 Pendik / İstanbul
Vizyon
Pendik Anadolu Lisesi; idareci, öğretmen, öğrenci ve velileri olarak öğrenme temel ihtiyacımız olup, öğrenme fırsatlarının herkese tanındığı, teknoloji ve bilimsel donanımları sahip olduğu kadar “İnsanlık ve Yurttaşlık” bilincinin geliştirildiği sevgi ve saygı ortamında yarınlara güven ve umutla bakabilen Atatürkçü ve Laik Gençler yetiştirmektedir.
Misyon
Değişen ve gelişen Türkiye ve Dünya koşullarına uygun olarak kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen gençlerin yetiştiği; Bütün öğrencilerimizin akla ve bilime dayalı eğitim-öğretim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; Yönetici-Öğretmen-Öğrenci ve velilerimizin işbirliği ile çevremizde örnek teşkil eden “model okul” olmaktır.
Başarılar
Okulumuz pek çok kültürel ve sportif yarışmalarda il, ilçe ve Türkiye derecesi almıştır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Doğalgaz- Merkezi Sistem
İngilizce ve Almanca
Ulaşım
Okulumuz Batı Mahallesi, Hatboyu Caddesi üzerinde (No:16), Pendik Kızılay Kampının yanında yer almaktadır. Ulaşım açısından Pendik´in en kolay ulaşıma sahip okullarından biri olan Pendik Anadolu Lisesi´ne bir çok ulaşım aracı ile erişilebilir. Pendik Tren istasyonuna yaklaşık 200 metre mesafede olan Pendik Anadolu Lisesi, üzerinden birçok belediye otobüsünün geçtiği Sancak Köprüsü´ne 100 metre mesafede bulunmaktadır.
Okulumuzda servis vardır.
Pendik/İstanbul